MVRO

Wij zijn een innovatief, onafhankelijk bedrijf voor de retailhandel. Tot onze opdrachtgevers behoren nationale en internationale retailketens, met winkels die qua oppervlakte uiteenlopen van 100 tot 6000 vierkante meter. Bij MVRO werken ambitieuze makers van retailomgevingen die geloven in de kracht van teamwerk.

Online Marketing en communicatie vacatures bij MVRO in Geldermalsen

Over MVRO

Nu retailbedrijven over nationale grenzen heen kijken om hun business uit te breiden, wordt de wereld misschien kleiner, maar retail blijft lokaal. Wereldwijde merkstrategieën zijn pas succesvol als deze zich kunnen aanpassen aan nationale eisen. Of het nu gaat om een product of een retailconcept: de integratie ervan in de omgeving is de sleutel tot succes. Vanuit onze kantoren in Duitsland, Frankrijk, België en ons hoofdkantoor in Nederland ondersteunen wij onze klanten in hun lokale markten en helpen wij ze om uit te breiden naar nieuwe markten.

Werken bij MVRO

Ga je aan de slag voor MVRO, dan werk je in een dynamische omgeving. Je helpt mee en geeft leiding aan kostenefficiënte, innovatieve en kwalitatief hoogstaande verbouwingen. Voor ons is tijd een kostbaar goed. Wij weten namelijk hoe cruciaal het voor onze klanten is om de winkel weer snel te kunnen openen.

Dankzij onze gestroomlijnde processen en op samenwerking gerichte aanpak kunnen we iedere winkel binnen één week verbouwen én inrichten. Onze klanten kunnen zich volledig op hun kernactiviteiten focussen, terwijl wij hun gehele project coördineren en realiseren, van de tekentafel tot en met de garantieverklaringen.

Wij vinden het belangrijk en vanzelfsprekend dat iedere medewerker, ongeacht nationaliteit, cultuur, geloof, sekse, leeftijd en gezondheid zich bij ons thuis voelt. Daarom nodigen we iedereen van harte uit om op een passende vacature te solliciteren. Wij willen een oprechte afspiegeling zijn van de maatschappij.

Er wordt gewerkt vanuit de kernwaarden SAMEN POSITIEF FLEXIBEL. Het zit in ons DNA en vormt de gewenste basishouding waarop ons denken en doen is gebaseerd. Waar we elkaar op opbouwende wijze op kunnen aanspreken. Altijd met het doel om de beste resultaten voor onze klanten te behalen in een optimale samenwerking.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij MVRO

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij MVRO in Geldermalsen die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

02 mrt 2021 362 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef MVRO jouw rating
1 2 3 4 5