Muziekgebouw Eindhoven

Jaarlijks meer dan 280 concerten in een 300-daags seizoen! Muziekgebouw Eindhoven biedt een ruim aanbod in bijna alle muziekgenres, waaronder de wereldtop op het gebied van klassiek, jazz en pop.

online marketing en communicatie vacatures bij Muziekgebouw Eindhoven

Over Muziekgebouw Eindhoven

Muziekgebouw Eindhoven is een eigentijdse concertzaal met een internationale allure. Een akoestische toplocatie die een grote aantrekkingskracht uitoefent op wereldbefaamde orkesten, solisten, bands en artiesten.

Muziekgebouw Eindhoven bestaat uit twee zalen: de grote zaal heeft circa 1250 zitplaatsen, de kleine zaal circa 400. 

Jaarlijks genieten in dit toonaangevende en dynamische concertgebouw meer dan 160.000 muziekliefhebbers van een ruim aanbod van concerten. Naast een brede basisprogrammering ligt de focus van het Muziekgebouw op internationale topconcerten variërend van klassiek, jazz, world en popmuziek. Ook vinden we het belangrijk om kansen te bieden aan muzikaal toptalent en het ontwikkelen van eigen en eigenzinnige producties en het initiëren van vernieuwende verbindingen.

Werken bij Muziekgebouw Eindhoven

Wonen en werken in een eigentijdse, bruisende stad waar innovatie, design en technologie leidend zijn, dat is Eindhoven. De stad van Muziekgebouw Frits Philips, hét concertgebouw van Zuid-Nederland met internationale allure.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Muziekgebouw Eindhoven

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Muziekgebouw Eindhoven die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er op dit moment hieronder geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

09 aug 2021 310 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Muziekgebouw Eindhoven jouw rating
1 2 3 4 5