Moneybird

We willen onze gebruikers iedere dag verrassen met de eenvoud van ons platform. Door het intuïtieve en simpele karakter is de financiële administratie voor ondernemers een eitje. Wij zijn iedere dag weer trots op ons platform en bouwen verder om het nog slimmer te maken.

Moneybird

Over Moneybird

Plezier
Met Moneybird is het uitvoeren van je administratieve taken is niet langer een karweitje dat je uit blijft stellen tot het laatste moment. Dankzij de ondersteunende kracht van Moneybird rond je de administratieve taken met plezier af, wetende dat alles goed op orde is.

Doordacht
Waarom dingen moeilijker maken dan nodig? Wij maken graag software die slim in elkaar zit zodat het voor iedereen, van timmerman tot designer, toegankelijk is. Ook zonder boekhoudervaring kan je gebruik maken van Moneybird. Voordat we iets nieuws introduceren is er ruim over nagedacht, informatie verzamelt en getest.

Elkaar beter maken
Om er voor te zorgen dat we ons werk nog vele jaren met plezier kunnen doen is het belangrijk dat we nooit stoppen met leren, van elkaar maar ook van onze klanten. We staan daarom altijd open voor eerlijke feedback en vragen regelmatig onze klanten of collega's om hun ongezouten mening.

De mensen achter Moneybird
We zijn een jong team van slimme en enthousiaste mensen die samen ondernemers willen laten ondernemen. Door slimme toepassingen en data-verwerking zorgen we ervoor dat (inmiddels al meer dan 200.000!) zzp-ers en mkb-ers tijd over houden om met hun passie bezig te zijn!

Hoe ziet het werken bij Moneybird eruit?

Wil je weten hoe het werken bij Moneybird eruitziet? Moneybirder Jorieke neemt je in deze vlog mee voor een kijkje achter de schermen!

Open en eerlijk

Zo zijn we in ons dagelijks werk en dus ook in ons aanbod aan jou. Wij doen het net een beetje anders dan andere bedrijven, dus lees hier wat we onze medewerkers aanbieden en laat je verrassen.

(Online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Moneybird

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Moneybird die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Moneybird jouw rating
1 2 3 4 5