Mockus

Wat maakt communicatie sterk? Wanneer werkt het als een trein? En wanneer helemaal niet? Wat kan creativiteit toevoegen, hoe kan creativiteit de impact maximaliseren? Met deze vragen zijn we dag in, dag uit bezig. En we leren nog iedere dag. Vaak gebruiken we beproefde methodes, maar dan net even anders.

Mockus

Mockus: specialist of generalist?

Mockus is een compact full-service communicatiebureau dat creativiteit gebruikt om de impact van communicatie te maximaliseren. Dat betekent voor iedere opdrachtgever en iedere uiting weer iets anders. Geen uiting is gelijk.

Steeds opnieuw in de huid kruipen van de lezer, de bezoeker, de klant, de burger. Wat beweegt deze vrouw, waar is die jongen gevoelig voor, hoe denkt zij daar?

Trouw blijven aan het karakter van de klant en maken wat bij hem hoort. Als een op maat gemaakte jas, die de mooiste eigenschappen benadrukt. Die jas kan een website zijn of een brochure. Een video, een magazine of een complete campagne. Zolang de jas maar past.

Dat wil niet zeggen dat wij alles kunnen en alles doen. Crisiscommunicatie en woordvoerderschap is bijvoorbeeld geen expertise van Mockus en laten we graag over aan specialisten. Voor events verzorgen we graag alle communicatie terwijl we de organisatie van het evenement zelf bij partners neerleggen.

Mockus bestaat uit een vast team van 5 mensen, waar nodig vullen we aan met enkele specialisten. Zo kunnen we supersnel schakelen en hebben we altijd de juiste mensen op de juiste klus.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Mockus

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van Mockus in Heerlen die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief

 

21 jul 2017 1429 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Mockus jouw rating
1 2 3 4 5