Mobiléa

Mobiléa streeft ernaar de zorg hoogwaardig en betaalbaar te houden middels innovaties. Ons doel is om alle marktpartijen in de maatschappij optimaal te laten samenwerken en hiermee samen de zorg te dragen. Voor de mensen die onze passie delen bieden we de beste werkomgeving. Voor onze klanten en aandeelhouders een essentiële meerwaarde.

Mobiléa

Over Mobiléa

Mobiléa is het digitale zorgplatform om mensen zelfredzaamheid en controle over de eigen zorg te bieden. Via het tijdbesparend regelen van zorg, services en communicatie tussen hulpvrager, mantelzorger, zorgprofessional en leverancier. Functies zijn beeldzorg, chatten, zorgcentrale, alarmering, centrale agenda, schermsturing en schermovername. Zorgaanbieders kunnen met zorgplatform Mobiléa kwalitatief beter en kosten efficiënt werken.

(Online) marketing of communicatie vacatures bij Mobiléa

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Mobiléa die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Mobiléa jouw rating
1 2 3 4 5