Mimosa B.V.

Mimosa bedenkt, ontwikkelt en exploiteert smaakmakende horecaconcepten die bruisen van gastvrijheid. Onder Mimosa vallen de horecaformules van Ribsfactory, Ribsdelivery en de drie locaties van ‘t Taphuys.

Mimosa

Over Mimosa

De horeca vernieuwen? Laat dat maar aan Mimosa over. Wij bedenken, ontwikkelen en exploiteren horecaconcepten die net even anders zijn. Van een selfservice borrelcafé tot finger-lickin' spareribs. Met tien Ribsfactory's, twee Taphuyzen en meer dan driehonderd collega's zijn we inmiddels uitgegroeid tot een horecaspeler van formaat. Ons recept? Verwondering en gastvrijheid. Dat staat altijd bovenaan. Ieder bezoek, elke hap en iedere slok moet een feestje zijn. Of je nu met vrienden uit bent, of samen met een bord spareribs op de bank zit. Wij gaan voor die extra sparkle. Vandaar de naam Mimosa.

[Mimosa]

Cocktail van champagne en sinaasappel
~ Kernwoorden: fris, sprankelend, feestelijk en energiek

 Over Mimosa - Ribsfactory - Taphuys - Ribsdelivery

Ribsfactory, Ribsdelivery en 't Taphuys

Onder Mimosa vallen de horecaformules van Ribsfactory, Ribsdelivery en de drie locaties van 't Taphuys.
Ribsfactory is een van de leukste en gezelligste restaurantketens in Nederland. Hier eet je de lekkerste spareribs, steaks en burgers en dat ook nog voor een goede prijs. Met restaurants door het hele land zijn we sinds 2012 uitgegroeid tot een formule van formaat.
Dat succes zetten we voort met Ribsdelivery, het nieuwe broertje van Ribsfactory. Thuis op de bank zijn onze spareribs, malse kippetjes en homemade ijsco's namelijk nét zo lekker.

't Taphuys is een uniek concept! Met vele bieren en wijnen aan de tapwand kan iedereen zijn/haar eigen drankje naar keuze tappen en proeven van alles wat we hebben. Bovendien kun je dagelijks vanaf 11 uur terecht voor een drankje, een hapje, lunch, diner en borrel.

Vanuit Mimosa ondersteunen wij deze formules en onze franchisenemers. We zijn een jonge, no-nonsense organisatie met een platte organisatiestructuur. We maken snelle beslissingen en zijn dan ook constant in beweging om nog beter te worden.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Mimosa

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij de Mimosa B.V. die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

28 aug 2019 780 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Mimosa B.V. jouw rating
1 2 3 4 5