Mikrocentrum

Als onafhankelijke kennis- en netwerkorganisatie ondersteunt Mikrocentrum al meer dan 50 jaar de technische maakindustrie met cursussen, evenementen en het High Tech Platform.

Online marketing en communicatie vacatures bij Mikrocentrum in Eindhoven

Over Mikrocentrum

Als onafhankelijke kennis- en netwerkorganisatie ondersteunt Mikrocentrum ruim 50 jaar de technische maakindustrie met Opleiden, Ontmoeten en Ondernemen. We bieden 170 (technische) cursussen en organiseren jaarlijks 6 vakbeurzen, 5 business events en 15 themabijeenkomsten. Naast deze activiteiten bieden we bedrijven een lidmaatschap van het High Tech Platform, dat nu bestaat uit 600 leden. In al onze activiteiten is het doel om kennis te vergroten, netwerken uit te breiden, bedrijfsprocessen te verbeteren en de concurrentiepositie van bedrijven te versterken. Dit doen we door nauw samen te werken met een groot netwerk van industriële organisaties, (semi) overheden, kennis- en onderwijsinstellingen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Mikrocentrum

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij Mikrocentrum in Eindhoven die momenteel hier aangemeld zijn. Staan hieronder geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

29 mrt 2021 196 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Mikrocentrum jouw rating
1 2 3 4 5