Mikrocentrum

Mikrocentrum is het verbindende platform voor de hightech- en maakindustrie. We maken, delen en versnellen kennis. Om daarmee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van technologie en vaardigheden binnen de gehele waardenketen. Voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Met het High Tech Platform als technisch ecosysteem, zet Mikrocentrum inspiratie, verbinding en kennisdelen centraal voor zijn zeshonderd leden en daarmee voor de gehele sector.

Online marketing en communicatie vacatures bij Mikrocentrum in Eindhoven

Over Mikrocentrum

Mikrocentrum is het verbindende platform voor de hightech- en maakindustrie. Als onafhankelijke stichting kunnen wij als geen ander de juiste verbinding leggen om onze fascinatie voor technologie door te vertalen naar alle lagen van de waardenketen. Daarom maakt, deelt en versnelt Mikrocentrum kennis door de hele keten van de hightech- en maakindustrie. Want met kennis, talent, skills en connecties als brandstof, maken we de wereld van morgen vandaag al een beetje beter.

Mikrocentrum: At the heart of hightech
Het blijft fascinerend. Wat wij mensen kunnen bedenken, engineeren en maken. Elke dag weer rekken we de definitie van technologie op. Verleggen we grenzen door baanbrekende ideeën van tekentafel naar realiteit te tillen. Om zo de wereld een beetje mooier te maken.

Die drift naar uitvinden, ontdekken, onderzoeken en maken zit diep. Net als de drang om samen te werken. Connecties te maken. Verbindingen te leggen. Er is een plek die zich hier al ruim 55 jaar voor inzet. Maak kennis met Mikrocentrum.

Mikrocentrum is het platform voor de hightech- en maakindustrie en tegelijkertijd zo veel meer. Wij zijn een opleider. Ontmoetingsplek. Innovatieversneller. Programmamaker. Een onafhankelijke stichting die volop investeert in de Ontwikkeling van de techindustrie. En vooral gefascineerd door technologie.

Online marketing en communicatie vacatures bij Mikrocentrum in Eindhoven

Werken bij Mikrocentrum

Kennisdelen, verbinden, faciliteren en samenwerken. Dat is waar de 50 collega's van Mikrocentrum dagelijks voor, door en met de hightech- en maakindustrie aan werken. Ons doel: deze bedrijven helpen op weg naar de technologie van de toekomst. Of het nu door het organiseren van een cursus, een evenement of een netwerkbijeenkomsten is; het bij elkaar brengen van de juiste mensen om tot nieuwe technologieën of samenwerkingen te komen is wat ons drijft. Deel jij deze drijfveren?

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Mikrocentrum

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Mikrocentrum in Veldhoven die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je aan op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief of hou onze social media kanalen in de gaten.

29 mrt 2021 386 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Mikrocentrum jouw rating
1 2 3 4 5