midocean

midocean is een van de meest toonaangevende full-service groothandels in de Europese markt van promotionele producten, textiel, relatiegeschenken en op maat gemaakte geschenken.

werken bij midocean

Over midocean

midocean is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende leveranciers in de Europese markt van promotionele producten, premiums, textiel en relatiegeschenken. Wereldwijd vertrouwen meer dan 10.000 distributeurs erop dat midocean de favoriete relatiegeschenken en promotionele artikelen van hun klanten met persoonlijke bedrukking binnen 48 uur verstuurt en ze zo op tijd levert voor hun evenement of campagne. Kwaliteit en veiligheid zijn altijd erg belangrijk voor ons geweest en zijn dat nog steeds.

Met onze ervaring en bedrukkingsservice kunnen wij een maximale merkzichtbaarheid garanderen tijdens elk evenement of promotionele campagne.

Wij hebben regionale verkoopkantoren in Nederland (hoofdkantoor), Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland, Hongarije, Zweden en Rusland, waardoor wij onze klanten bedienen in meer dan 13 talen. Daarnaast beschikken wij over ons eigen inkoopkantoor in Hong Kong. Om een perfecte voorraadbeschikbaarheid en snelle levering te garanderen, hebben wij ten slotte een eigen logistieke faciliteit van 35.000 m² in Polen.

Werken bij midocean in Ede

Werken bij midocean

midocean streeft er niet alleen naar te worden geselecteerd als preferred supplier vanwege haar product- en dienstenaanbod. Het management is van mening dat zakendoen in de promotionele markt nog steeds vooral om mensen draait en is ervan overtuigd dat haar personeel het verschil kan maken. midocean staat al bekend als een aangename en toegankelijke organisatie om mee te werken, waarbij iedereen, van accountmanager tot conciërge, klant- en oplossingsgericht is.

Het bedrijf is vastbesloten om een aantrekkelijke werkgever te blijven door een platform te bieden voor persoonlijke ontwikkeling bij jonge professionals en heeft zich tot doel gesteld 60% van haar management intern aan te werven.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij midocean

Bekijk hieronder de marketing vacatures of communicatie vacatures bij midocean in Ede die momenteel aangemeld staan zijn op Marketing & Communicatie Vacatures. Staat er niets? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

 

 

kernwoorden: midocean, werken bij midocean, vacatures bij midocean, Ede, Gelderland, full-service groothandel, promotionele producten, relatiegeschenken
04 feb 2020 684 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef midocean jouw rating
1 2 3 4 5