Mentaal Beter

Mentaal Beter is een landelijk netwerk van (GZ)-psychologen, psychotherapeuten en psychiaters. Wij zijn een ambulante curatieve geestelijke gezondheidszorg (ggz) aanbieder, werkzaam in zowel de generalistische basis ggz (gb-ggz) als de specialistische ggz (s-ggz). Mentaal Beter richt zich op kinderen, adolescenten, volwassenen en ouderen.

Mentaal Beheer

Netwerk van GZ-psychologen, Psychotherapeuten en Psychiaters

Uw persoonlijke zorg staat altijd centraal. Iedere cliënt heeft zijn of haar eigen reden om een beroep te doen op de geestelijke gezondheidszorg. Wij bekijken altijd per situatie samen met u welke behandeling het beste bij u past.

Missie

Onze missie is om een actieve bijdrage te leveren aan de mentale vitaliteit van onze cliënten met optimale zelfmanagement en zelfredzaamheid van de cliënt. 

Visie

Wij willen excelleren in het aanbieden van moderne geestelijke gezondheidszorg en daarmee aansluiten op ontwikkelingen in de maatschappij. 

(online) Marketing en communicatie vacatures bij Mentaal Beter

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Mentaal Beter die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Mentaal Beter jouw rating
1 2 3 4 5