Meijers

Meijers is een makelaar in verzekeringen. Wij brengen de specifieke risico’s van onze relaties in kaart, dekken deze zo nodig af en bieden continuïteit bij onverhoopte schade. Zodat bedrijven zich maximaal kunnen concentreren op hun activiteiten. Meijers staat midden in de dynamiek van ondernemend Nederland. En onze zakelijke klanten zijn actief in vele sectoren, in binnen- en buitenland.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Meijers in Amstelveen

Over Meijers

Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 300 medewerkers, waarvan een groot deel specialisten zijn op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de top 5 van onafhankelijke spelers in Nederland.

Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. En dat is precies waarom je bij Meijers zou willen werken.

Bovendien, bij ons gaat het om meer dan de inhoud van het werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma's of coachingstrajecten die je kunt volgen. Wat typeert werken bij Meijers nog meer? Een dagelijkse gezonde lunch en een gezellige vrijdagmiddagborrel. Ook hebben we een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kan deelnemen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Meijers

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Meijers die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

19 apr 2022 156 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Meijers jouw rating
1 2 3 4 5