Megekko

Megekko is onderdeel van één organisatie die in 1990 is neergestreken in Breda met een computerwinkel. Na juni 2013 is de organisatie hard gegroeid door zijn online activiteiten met Megekko. Tegenwoordig is Megekko een grote speler in de hardware branche en bezit een groot marktaandeel in het aanbieden van onder andere computercomponenten, randapparatuur en PC-systemen tegen scherpe prijzen.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Megekkko in Breda

Over Megekko

Megekko is er voor iedereen die precies weet wat hij of zij zoekt, dit doen we door alle producten te voorzien van de juiste specificaties. Onze klanten zijn dan ook echte 'local influencers' die bijzonder veel productkennis hebben en echte adviseurs zijn voor hun directe omgeving. Onze slogan is dan ook meteen een compliment naar onze klant, Jij hebt er duidelijk verstand van! Megekko is er buitengewoon trots op deze kieskeurige klant te mogen leveren en wil daarbij opmerken dat wij enkel aan eindgebruikers leveren.

Inmiddels (2021) werken er 135 enthousiaste medewerkers die nog meer willen. Megekko gaat in 2021 meer dan 600.000 pakketjes versturen naar meer dan 200.000 klanten. Dagelijks wordt er gezocht naar producten, merken maar ook medewerkers die de propositie van Megekko (nog meer) kunnen verbeteren. 

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Megekko

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van Megekko die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

19 jan 2022 251 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Megekko jouw rating
1 2 3 4 5