Megawatt

This is Megawatt. Your One-Stop-Power-Shop. Three agencies that share the same roof, values and one collective goal: Injecting brands with a million Watts of pure and highly contagious energy. We supercharge brands.

Megawatt

About Megawatt

Megawatt Advertising

Megawatt is jouw one-stop-power-shop met Advertising als reclamebureau. Verwacht vuurwerk. We zetten ons in met een tomeloze energie. Wij houden namelijk niet van halve maatregelen; als we iets doen, dan gaan we ervoor. Onvermoeibaar. Merkstrategie is de basis. Zo kom je sneller bij de beste concepten. Een superstrakke organisatie als werf onder ons schip. Het gaat namelijk pas echt vliegen als het tot in de puntjes klopt. We create brands.

Megawatt Digital

Megawatt is jouw one-stop-power-shop met Digital als online activatiebureau. Het neerzetten van een ‘digital presence’ is één, maar relevant zijn en blijven een tweede. Pas na de verdieping in het merk, de boodschap en doelgroep maken wij content die doet wat het moet doen. Raken en activeren. That’s how we stay on top of your game. Gekoppeld aan de juiste techniek delen we precies díe boodschap, op dàt moment, via hèt kanaal. Van strategie tot creatie. Van het grote verhaal tot het nieuws van de dag. We connect brands. 

Megawatt Fieldmarketing

Megawatt is jouw one-stop-power-shop met Fieldmarketing als offline activatiebureau. Een goed verhaal met power overbrengen hebben wij tot kunst verheven. Via persoonlijk contact brengen wij het merk tot leven. Sampling, event of roadshow, wij hebben het target altijd scherp in ’t vizier. In iedere case gaan wij tot de kern om ‘m vervolgens keihard te raken. We activate brands.

(online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Megawatt

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Megawatt in Eindhoven die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

03 jul 2019 988 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Megawatt jouw rating
1 2 3 4 5