MEE NL

Een samenleving die toegankelijk is voor iedereen. Ook voor mensen met een beperking. Dáár geloven we in. MEE NL is de coöperatieve vereniging van 20 regionale MEE-organisaties. Samen zetten we ons in voor een inclusieve samenleving. Doe je mee?

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij MEE NL in Utrecht

Over MEE en MEE NL

MEE zet zich in voor mensen met een beperking en hun netwerk op alle levensgebieden en in alle levensfasen, zodat zij naar vermogen kunnen meedoen in de samenleving. MEE is actief in meer dan 300 gemeenten en daarmee de grootste landelijke aanbieder van cliëntondersteuning.

Met de MEE Academie richt MEE zich op het bevorderen van kennis bij professionals en organisaties op het gebied van herkennen en omgaan met mensen met een beperking als een licht verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel. De MEE Academie biedt onder meer trainingen voor omgaan met mensen, die vermeend verward gedrag vertonen.

Daarnaast is MEE expertisepartner voor overheid en andere organisaties op het gebied van leven met een beperking. Dit doet MEE door middel van signaleren en adviseren, maar ook door initiëren, uitvoeren en/of deelnemen aan innovatieve projecten, gericht op participatie van mensen met een beperking.

MEE NL is de coöperatieve vereniging van 20 autonome regionale MEE-organisaties, samen vormen zij een landelijk dekkend netwerk. Het team MEE NL in Utrecht coördineert en faciliteert de samenwerking tussen de MEE-organisaties. Ook werken we vanuit MEE NL samen met andere landelijke organisaties in vernieuwende projecten, die aansluiten op onze missie.

We hebben een informele werksfeer waar met elkaar hard wordt gewerkt, maar ook wordt gelachen.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij MEE NL

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij MEE NL die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

04 jan 2022 282 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef MEE NL jouw rating
1 2 3 4 5