Mechan Groep

Mechan Groep is dé distributeur voor AGCO merken in Nederland. In Achterveld vindt u het AGCO experience center voor de merken Fendt, Massey Ferguson, Valtra en Fella.

Werken bij Mechan Groep

Over Mechan Groep

Mechan Groep is distribiteur voor de AGCO merken Massey Ferguson, Valtra en Fella in heel Nederland. Tevens distribueren wij het AGCO merk Fendt in het grootste gedeelte van Nederland. Via deze link kunt u zien in welk gebied wij leveren. De topmerken van AGCO worden verkocht via afzonderlijke netwerken van gespecialiseerde dealerbedrijven, die daarnaast onderhoud en service verzorgen. Mechan Groep ondersteunt de dealers met professionele marketing, verkoop, aftersales services, onderdelenvoorziening en technische producttrainingen. Door al deze activiteiten worden de dealers geholpen om een maximale klanttevredenheid te bereiken. Naast de AGCO-merken zijn er ook nog enkele Mechan Agri merken. Dit gaat om Bogballe, Thaler, Hawe en Seko. Mechan Groep is onderdeel van de Mechan Holding.

Mechan Holding

Mechan Groep is onderdeel van Mechan Holding. De Holding is een Nederlands-Belgische onderneming die al sinds 1970 activiteiten ontplooit in de agribusiness. De belangrijkste activiteiten bestaan uit de distributie van allerlei landbouwmachines in Nederland en Belgie. Er worden ook steeds meer aanvullende services aangeboden (denk aan Mechan Verzekeringen, Lestractor en Mechan Trainingen en Opleidingen) en Precisielandbouw is één van de huidige speerpunten van Mechan Groep. Ook Mechan Next , een occasioncenter, is gestart en bevindt zich momenteel in Veghel.

Historie

Mechan Holding is in 1970 ontstaan vanuit de samenvoeging van een aantal ondernemingen in landbouwmechanisatie waaronder de Vor in Achterveld. Mechan Holding heeft 2 locaties in Nederland: Mechan Cultuurtechniek / Mechan Next in Boxtel en Mechan Groep / Mechan Agri in Achterveld. Onder de holding vallen ook 3 dealerships; Niestijl Mechanisatie in Siddeburen en Vohamij in Heythuysen en Steenbergen Mechanisatie in Numansdorp. Recent is hier ook Gebr Bonenkamp (Tiel) bijgekomen. De Belgische tak Matermaco Group heeft twee vestigingen: in Zaventem en Gembloux.

Missie

Mechan Holding is een distributie- en serviceorganisatie voor producten en diensten in de agrarische-, constructie- en industriesector. Mechan Holding heeft als doel om door middel van een attractieve klantpropositie voortdurend waarde toe te voegen aan de distributiekanalen.''Equip to grow''.

Marketing en communicatie vacatures bij Mechan Groep

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bijMechan Groep? Hieronder zie je alle functies die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen nieuwe jobs? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

13 mrt 2020 474 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Mechan Groep jouw rating
1 2 3 4 5