Maximum

Maximum is een communicatiebureau dat sinds 1999 is gespecialiseerd in employer branding en recruitment advertising. We bouwen sterke werkgeversmerken waarmee onze opdrachtgevers zich onderscheidend kunnen positioneren op de arbeidsmarkt. We ontwikkelen innovatieve communicatiecampagnes die de juiste mensen op effectieve wijze aanspreken. En we helpen werkgevers hun talent te behouden door communicatie te ontwikkelen die medewerkers betrokken maakt.

Maximum

Over Maximum

We hebben een mooi kantoor in Capelle aan den IJssel (Capelle? Ja, ligt naast Rotterdam) en eentje in Amsterdam (70 kilometer vanaf Rotterdam). We helpen mooie organisaties in Nederland zich te onderscheiden als werkgever en zo de juiste talenten voor de toekomst aan zich te binden. Dat doen we met alle mogelijke media en communicatiemiddelen: van social advertising en outdoor media tot interactieve apps, Snapchat lenses en applicant tracking systemen.

Als een van de grotere bureaus binnen ons vakgebied hebben we alle kennis en skills in huis. Dit betekent dat we naast strategie en het ontwikkelen van concepten ook veel onderzoek doen, media-adviezen ontwikkelen en de grootste en meest innovatieve recruitmentplatforms engineeren en beheren voor onze klanten.

Werken bij Maximum

Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen voor Maximum kiezen, en ze verschillen afhankelijk van met wie je spreekt, maar dit zijn de voordelen die we het meest horen:

  • Vrijheid van werken: Je bent pas op je best als je jezelf bent.
  • Goede arbeidsvoorwaarden: Salaris wordt afgestemd op individuele kwaliteiten.
  • Platte organisatie: Voor hiërarchie ga je maar naar de apenrots.
  • Mooie opdrachtgevers: Mooier dan bij ons wordt het niet (vinden wij).
  • Leuke collega's: Life is short, don't spend it with...
  • Flexibele tijden: Het gaat om kwaliteit, niet om de tijd.

Marketing en communicatie vacatures bij Maximum

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Maximum die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij Maximum door je aan te melden op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Maximum jouw rating
1 2 3 4 5