MarleenKookt

Lekker en gezond eten, dagelijks vers bereid met veel liefde, tijd en vakmanschap. We maken dagelijks voor meer dan 800 mensen lekkere en gezonde maaltijden die we met elektrische bakfietsen rondbrengen in groot Amsterdam.

MarleenKookt

Over MarleenKookt

MarleenKookt is geboren uit onze passie voor lekker en gezond koken. We maken elke dag ruim 800 Amsterdammers blij met onze maaltijden die met veel liefde, tijd en vakmanschap zijn bereid. Van onze bouillons tot tomatenketchup en van gepekelde eend tot naan, vrijwel alles maken we zelf in onze moderne, professionele keuken.

Dagelijks bezorgen we die maaltijden met een lach op onze elektrische bakfietsen in groot Amsterdam. We serveren de maaltijden in porseleinen schalen om zoveel mogelijk afval te besparen. Het kantoor van MarleenKookt zit samen met de keuken in een prachtig oud pand in het centrum van Amsterdam.

Onze ambitie is om de komende jaren met 25 - 30% per jaar te groeien en MarleenKookt ook buiten Amsterdam op de kaart te zetten. Zo bouwen we aan een duurzame voedselketen en maken we nog meer klanten blij maken met goed eten.


Marketing en communicatie vacatures bij MarleenKookt

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij MarleenKookt die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef MarleenKookt jouw rating
1 2 3 4 5