Marketing Drenthe

We zijn een klein en enthousiast team van professionals; met expertise op het gebied van marketing, marketingcommunicatie en marktonderzoek. Deze expertise zetten we graag in om samen met jou te werken aan de marketing van Drenthe. Onze inzet wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Drenthe.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Marketing Drenthe in Dwingeloo

Over Marketing Drenthe

Wij zijn fan van Drenthe en geloven in de kracht van inspiratie. Met onze energie en bevlogenheid halen we het Oergevoel naar boven. Zo inspireren we bezoekers, bewoners en ondernemers om de Oerprovincie te ervaren en mee te maken. De Drentse beleving brengen we van binnenuit tot leven. Passend bij de behoeften bieden we een netwerk, expertise en inspiratie. We initiëren, verbinden en verleiden. Maar bovenal creëren we met elkaar. Zo raakt iedereen in de ban van Drenthe.

Marketing Drenthe bestaat uit een klein team van energieke professionals, bestaande uit Relatiemanagers, Projectmanagers Marketing & Communicatie, een Marktonderzoeker, Marketingstrateeg, Contentbeheerder, Management assistente en een directeur.

Werken bij Marketing Drenthe

Ben jij een kei in netwerken en partijen bij elkaar brengen? Gaat je hart sneller kloppen van het uitpluizen of uitvoeren van een onderzoek? Of draai jij je hand niet om voor het opzetten van een online campagne? En heb je affiniteit met toerisme? Dan is Marketing Drenthe een goede plek voor jou. Bovendien werk je voor de mooiste provincie van Nederland!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Marketing Drenthe

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Marketing Drenthe die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

06 dec 2021 288 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Marketing Drenthe jouw rating
1 2 3 4 5