Marcommit

Wij geloven in de kracht van engagement! Contact en betrokkenheid, dat is waar wij aan bouwen. Omdat we geloven dat engagement de basis is van alle communicatiesuccessen.

Marcommit

Over Marcommit

Al ruim 19 jaar zetten wij ons in voor bekendheid, reputatie en vooral succes van onze klanten. Of je nu een merk wilt uitbouwen, opinieleiderschap wilt claimen, een product of dienst wilt introduceren, content nodig hebt om campagnes te ondersteunen, nieuw talent wilt aantrekken, leads wilt genereren of een nieuwe doelgroep wilt aanspreken, ons team zet zijn tanden erin.

Wat we doen

Wij bereiken doelgroepen en zorgen voor impact op bekendheid, merkvoorkeur, contact en engagement. Daarvoor zetten wij PR, social media en content marketing in. Creatief, vernieuwend en verrassend.

Kom ons team versterken!

Marcommit bestaat uit een team vol engagement hackers. Wij geloven namelijk in de kracht van engagement voor
echt communicatiesucces.

Marcommit

(Online) Marketing en communicatie vacatures en stages bij Marcommit

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages bij Marcommit die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing of communicatie vacatures en stages bij Marcommit in Baarn.

07 jan 2020 870 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Marcommit jouw rating
1 2 3 4 5