Marant

Marant is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van producten uit kunststof. Wij zijn pioniers op het gebied van vezelversterkte kunststoffen, ook wel GVK, thermoharders of composieten genoemd. Daarnaast verwerken wij thermoplasten zoals PVC, HDPE, PP en PVDF. De combinatie van composieten en thermoplasten maakt ons uniek!

(online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij Marant in Heerhugowaard

Over Marant, kunststofspecialist sinds 1955

We zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in vezelversterkte kunststoffen en thermoplasten. Vanuit Heerhugowaard bedienen we onze klanten. Zoals een grote afvalverwerker, waarvoor we 4 kilometer leidingwerk aanleggen. Of Tata Steel, waarvoor we grote projecten doen, soms in slechts enkele dagen. En ook de Stopera in Amsterdam, waar we verantwoordelijk zijn voor het hele leidingstelsel. Ook werken we aan boord van superjachten, maken we tractoronderdelen en rioolwaterzuiveringsonderdelen. De variatie is enorm.

Bij Marant werken we duurzaam en gecertificeerd, want kwaliteit gaat boven alles.

Onderdeel van Dutch Clean Tech Holding

Sinds 2017 is Marant onderdeel van Dutch Clean Tech Holding BV. Deze groep van Nederlandse MKB bedrijven richt zich op het ontwerp en fabricage van duurzame producten. Dutch Clean Tech Holding komt voort uit een familiebedrijf dat is opgericht in 1895. Momenteel staat de vijfde generatie van deze ondernemersfamilie aan het roer.

Marant vormt de kunststofdivisie van Dutch Clean Tech Holding. Daarnaast bezit de groep een bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van waterzuiveringen. Alle bedrijven zijn op dezelfde locatie gevestigd, waardoor we efficiënt gebruik kunnen maken van gezamenlijke activiteiten.

Marketing en communicatie vacatures bij Marant

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Marant in Heerhugowaard die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

26 aug 2021 201 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Marant jouw rating
1 2 3 4 5