Malmberg

Onderwijs is belangrijk. Het doet ertoe. Bij Malmberg, onderdeel van Sanoma Learning, zetten we ons elke dag in om het onderwijs nog beter te maken. Mooi werk, met veel uitdagingen. Daarom zoeken we regelmatig nieuwe collega’s. Iets voor jou? Dan horen we graag van je.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Malmberg in Den Bosch

Over Malmberg

Goed onderwijs is altijd in ontwikkeling. Wij spelen daarop in. We zien het als onze taak om leraren te inspireren en ondersteunen. Dit doen we met goed lesmateriaal, maar ook met persoonlijke begeleiding. Zo werken we samen aan effectief en motiverend onderwijs.

We ontwikkelen leeroplossingen die het onderwijs en leerlingen verder brengen. We bieden dit aan via leerapplicaties, websites, apps en digibordsoftware, maar uiteraard ook nog steeds lesboeken. En met succes: we behoren tot de top 3 van educatieve uitgeverijen van Nederland. Met onze methoden voor rekenen, biologie en Duits zijn we zelfs marktleider. En we lopen voorop met digitale leeroplossingen: 30% van onze omzet is digitaal. En dat aandeel groeit elk jaar. In 2012 hebben we Bureau ICE overgenomen, expert in het maken van toetsen en examens.

Malmberg als werkgever

We werken bij Malmberg in agile werkende multidisciplinaire teams in een informele cultuur. Dit doen we met ruim 270 bevlogen collega's. We gebruiken de nieuwste tools om snel in te kunnen spelen op wensen van leraren en leerlingen.

Arbeidsvoorwaarden

Malmberg is aangesloten bij de cao voor het Uitgeverijbedrijf. Bovendien hebben we interessante aanvullende secundaire voorwaarden, zoals:

  • eindejaarsuitkering van 6%
  • winstdelingsregeling
  • eigen (Sanoma) pensioenregeling
  • reiskostenvergoeding
  • tegemoetkoming in studiekosten

Je kunt ook gebruikmaken van een collectieve ziektekostenverzekering, reisverzekering en ongevallenverzekering. Daarnaast is er een fietsregeling en een persoonlijk keuzebudget. Hiermee kun je bijvoorbeeld vakantiedagen kopen of een studie financieren. We hanteren een 36-urige werkweek en bieden je de mogelijkheid voor parttime werken en thuiswerken.

Opleiding en carrière

We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Door nieuwe uitdaging in projecten, interne mobiliteit en opleidingen. Maar ook door je ruimte te geven om nieuwe technieken of ideeën uit te proberen. Maar ook door deel te nemen aan Hackatons en Lunch&learn-sessies. We maken graag tijd vrij voor coaching. Je bespreekt met je leidinggevende welke ambities je hebt en hoe je die kunt bereiken. Zo komen we tot een ontwikkeltraject op maat. Jij bepaalt je toekomst, samen geven we er invulling aan.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Malmberg

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij Malmberg die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

14 feb 2022 137 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Malmberg jouw rating
1 2 3 4 5