Mallens + Markhorst

Toine + Joop + Rob + Steef + Frans + Mathijs + Tim + Marieke. Samen vormen we Mallens + Markhorst, ofwel de BEVLOGEN RECLAMEMAKERS uit Oisterwijk. De bundeling van onze kennis + ervaring, creativiteit + drive om goed werk te maken, maakt ons tot een club waar je graag mee samenwerkt. Geen 'groot' bureau, maar groot genoeg om samen tot klinkende resultaten te komen!

Mallens + Markhorst

Bevlogen Reclamemakers

Bevlogen
Passie voor reclame en communicatie, is wat we als Bevlogen Reclamemakers met elkaar gemeen hebben. De focus op trends en ontwikkelingen in zowel jouw als onze branche. Koersvast en vastberaden in creatie en strategie.

Beproefd
Met ruim 20 jaar creativiteit, kennis en ervaring met nationale en internationale A-merken, kennen we het klappen van de zweep. ROTA-erkend en kwaliteitsbewust. Als opdrachtgever ben je zo verzekerd van professionaliteit en zekerheid.

Bewust
Kruipen in de huid van … is de basisvoorwaarde voor een langdurige en betrokken klantrelatie. We kijken, zien, vragen, luisteren, proeven, ruiken en tasten onze kansen af. Geen wonder dat ons portfolio steeds uitgebreider en diverser wordt!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Mallens + Markhorst

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Mallens + Markhorst die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages bij Mallens + Markhorst in Oisterwijk.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Mallens + Markhorst jouw rating
1 2 3 4 5