Maastricht Marketing

Maastricht Marketing enthousiasmeert bezoekers, bewoners, contentmakers, journalisten en andere influencers om de stad te (her)ontdekken. En dan gericht op de dal-dagen en voor een langere periode.

Maastricht Marketing

Over Maastricht Marketing

Als private organisatie stellen wij ons zelf ten doel structureel bij te dragen aan de stimulering van de economie van onze stad en het creëren van werkgelegenheid. Als sleutelorganisatie regisseren en stimuleren wij samenwerking tussen alle betrokken partijen: bewoners, (culturele-) ondernemers, bedrijfsleven, universiteit & overheid. Vanuit deze filosofie werken wij aan merkimago, merkidentiteit en merkessentie van Maastricht.

Maastricht. Stad van goede smaak. Van spannende contrasten.

Van stilstand en vooruitgang. Stad van het goede leven. Samen met onze participanten zetten we de stad in beweging. Ondernemers, organisaties en instellingen. Klein naast groot. Oud naast nieuw. Samen zorgen we ervoor dat de stad bruist. Dat de straten worden bewandeld en de panden worden bewonderd. Dat het leven wordt gekoesterd en gevierd. Met onze participanten houden we de economie draaiende. Zo blijft de stad aantrekkelijk voor iedereen die hier woont, werkt of studeert. Samen maken we het verschil. Voor de stad waarvan we houden.

Werken bij Maastricht Marketing

Verleiden, verrassen en verblijden. In alles wat we doen. En dat voor de stad waar het leven goed is. Als medewerkers van Maastricht Marketing weten we wat er speelt. En wat er verandert. We onderzoeken wat goed leven vandaag én morgen betekent. Wij maken de verbinding tussen bezoekers en ondernemers. Maar ook tussen ondernemers en bewoners. We werken aan het merk Maastricht. Elke dag. Want dat is wat we het allerliefste doen. Iets voor jou?

 

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Maastricht Marketing

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Maastricht Marketing die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

22 mei 2019 593 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Maastricht Marketing jouw rating
1 2 3 4 5