LSTA

Het LSTA (Stichting Landelijk Stimuleringsnetwerk Thuisadministratie) informeert, adviseert en stimuleert coördinatoren van lokale organisaties en zet daarbij in op deskundigheidsbevordering.

Online marketing en communicatie vacatures bij LSTA

Over LSTA

De Stichting LSTA ondersteunt coördinatoren van lokale organisaties die hulpvragers met administratieve dan wel financiële problemen ondersteunen met inzet van (geschoolde) vrijwilligers. Doel is om de kwaliteit van het werk van de vrijwilligers te verbeteren, zodat hulpvragers effectiever en duurzamer uit de armoede geholpen worden. Dit doet het LSTA door het verzamelen, vertalen en delen van -in de praktijk en wetenschappelijk bewezen- effectieve methoden; bestanddelen; instrumenten; kennis en nieuwe inzichten.

Het LSTA richt zich primair op de 195 lokale organisaties die niet onder een landelijke koepelorganisatie vallen. Hierbij ligt de focus op het ondersteunen van de coördinatoren. Sinds 2019 maakt het LSTA onderdeel uit van de Alliantie Vrijwillige Schuldhulp (AVS), waarvan de partners (Humanitas, Schuldhulpmaatje, IOT,SMN, Leger des Heils) tevens toegang hebben tot het aanbod van het LSTA.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij LSTA

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij LSTA in Amsterdam die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

25 feb 2021 205 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef LSTA jouw rating
1 2 3 4 5