Lost Minute

Wij zijn Lost Minute. Wij bieden ambitieuze technici een uitdagende baan in de techniek. Onze specialismen zijn het aansluiten en onderhouden van nutsvoorzieningen én telecomaansluitingen.

Online Marketing en communicatie vacatures bij Lost Minute in Anrhem

Over Lost Minute

LM helpt aannemers, netbeheerders en andere bedrijven in installatie- en elektrotechniek met het optimaal bemensen van hun projecten. Met meer dan 10 jaar ervaring in het veld van gas, elektra, water en data herkennen wij een goede monteur als we die tegen het lijf lopen.

Naast het inzetten van onze eigen TRUE TECHNICIANS, ondersteunen wij ook op andere gebieden. Zo treden wij op als centrale inhuurdesk, of verzorgen wij het supplier management richting onderaannemers.

LM voor jou

Bij Lost Minute geloven we in multi-talenten: professionals met meerdere kwaliteiten én de juiste mentaliteit. In ons multi-talentprogramma zorgen we dat jij blijft groeien – in jouw specialisme én in onze andere vakgebieden.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Lost Minute

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages die bij Lost Minute in Arnhem momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

23 feb 2021 552 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Lost Minute jouw rating
1 2 3 4 5