LINK X HR Management

Wij ontzorgen u op het vlak van HR, met de juiste mensen. Dit doen wij met een team van partners en professionals op het gebied van modern HR-beleid, arbeidsrecht, A&O-psychologie, recruitment en training/coaching. We zijn direct, authentiek, integer, persoonlijk en werken vanuit een gezamenlijke passie voor de mix van het ondernemerschap, de mens en het resultaat.

LINK X HR Management

Over LINK X

Verbindingen leggen tussen mensen met hun talenten en ondernemingen en deze samenbrengen in een passie voor een gezamenlijk doel met als resultaat de '1 + 1 = 3 gedachte'. Het creëren van gezamenlijke synergie en daarmee talenten maximaal tot hun recht laten komen is de drijfveer van de oprichter. Deze LINK tussen mensen is de drijfveer achter de organisatie; vandaar de keuze voor de naam. De X staat voor het kruispunt waarop iedereen dagelijks keuzes maakt, met kleine of grote gevolgen. De bouwsteentjes van de X staan voor de (HR-)instrumenten die we tot onze beschikking hebben om gefundeerde keuzes te maken. Deze stenen leggen een stevig fundament om de organisatie vanuit deze basis te laten excelleren.

(Online) marketing en communicatie vacatures via LINK X

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages die via LINK X momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

19 sep 2019 389 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef LINK X HR Management jouw rating
1 2 3 4 5