Light Art Collection

Light Art Collection is ooit gestart door het Amsterdam Light Festival. Sinds de oprichting in 2012 hebben wij de grootste collectie lichtkunst ter wereld opgebouwd, door kunstenaars de opdracht te geven om werken te maken voor het festival.

online marketing en communicatie vacatures bij Light Art Collection in Amsterdam

About Light Art Collection

Wij reizen de hele wereld over om actief met onze partners zoals stadsmarketeers, vastgoedbeheerders, musea, parken en festivals, te kijken naar tentoonstellingsmogelijkheden voor onze lichtkunstwerken om ze zo een nieuw, internationaal podium te geven.

Met onze kunstwerken verwonderen we het publiek. In onze verhalen leggen we relaties met de omgeving zodat de locaties voor een breed publiek aantrekkelijker worden. We delen onze expertise over het organiseren van een expositie 'that blows your mind', we adviseren over de routes om zo de bezoekerservaring te optimaliseren, en ontwikkelen side-programma's voor jong en oud. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor de beste technische begeleiding zodat de kunstwerken optimaal tot hun recht komen. Wij willen nooit een kunstwerk in donkere opslagruimtes hoeven plaatsen. We willen de wereld verlichten met lichtkunst.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Light Art Collection

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages van Light Art Collection uit Amsterdam die op dit moment aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

20 mei 2021 261 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Light Art Collection jouw rating
1 2 3 4 5