Li Moon

Wij zijn Li Moon, merkmakers met hart en hoofd. Sinds 2003. Door de jaren heen groeide de uitwerkstudio van weleer uit tot een ervaren branding bureau, met een breed pallet aan opdrachtgevers in B2C en B2B.

Vacatures bij Li Moon

Over Li Moon

Wij zijn Li Moon. Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003. Als communicatiebureau zijn wij bevlogen, resultaatgericht en een kei in de branding van jouw merk of bedrijf. We zijn ook nuchter, want we weten dat iedere euro van ons budget uit jouw krappe verkoopmarges komt. Vandaar dat we onze organisatie lean en mean houden, we zo efficiënt mogelijk werken en voor pitches vriendelijk bedanken. Zo houden we Li Moon betaalbaar.

Als bureau helpen we bedrijven en instellingen bij de ontwikkeling van hun merkidentiteit en het uitdragen van deze identiteit over de hele breedte van het marketingspectrum.

We werken intensief samen met CEO's, marketingdirecteuren, teams en externe specialisten om een merkverhaal in alle facetten uit te werken, intern te borgen en extern uit te dragen. Van positionering tot visuele identiteit. Van externe campagnes tot interne communicatie. En van lead-generatie tot e-commerce.

We bouwen samen. Altijd samen. Dat vraagt om een warme, intensieve relaties. Tussen jullie medewerkers en onze mensen. Op alle niveaus en zonder ruis. Geen accountmanagers of andere tussenlagen. Onze creatieven en specialisten worden een verlengstuk van jouw team. Zo raken we op elkaar ingespeeld, leren wij jouw bedrijf, de strategische doelen en KPI's als geen ander kennen.

Werken bij Li Moon

Bij Li Moon werk je met 15 collega's aan de merkstrategie van middelgrote en grote ondernemingen in B2B en B2C. Zowel online als offline. Van Detailresult Groep, DirckIII en KwikFit tot Transavia en PWN. We vertrouwen je stuk voor stuk mooie merken toe.

Vind je gewoon al gek genoeg, solliciteer dan met een mail waarin je uitlegt waarom je bij ons wilt werken. Ben je een echte reclamemaker met hoofd en hart dan zorg je dat je opvalt. Met een video-sollicitatie bijvoorbeeld. Of nou ja... verzin maar iets... En doe daar wel je CV bij.

Marketing en communicatie vacatures bij Li Moon

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Li Moon die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

17 jun 2020 715 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Li Moon jouw rating
1 2 3 4 5