Li Moon

Wij zijn Li Moon, merkmakers met hart en hoofd. Sinds 2003. Door de jaren heen groeide de uitwerkstudio van weleer uit tot een ervaren branding bureau, met een breed pallet aan opdrachtgevers in B2C en B2B.

Vacatures bij Li Moon

Over Li Moon

Wij zijn Li Moon. Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003. We hebben ons hoofdkwartier gevestigd op de sfeervolle zolderverdieping van Figeestaete, dat tot het industrieel erfgoed van de stad Haarlem behoort. 
Met ons team van 16 enthousiaste creatieven bouwen wij aan mooie merken. Groot en klein. Online en offline. In zowel B2B als B2C. We vragen ons af: wat als je merk een mens was? Het antwoord op die vraag vormt voor ons een belangrijk stuk gereedschap.

We zijn bevlogen en resultaatgericht maar ook nuchter. We beloven geen gouden bergen. Een merk uitwerken is nu eenmaal geen wiskunde, maar we zijn wel rekenmeesters. We weten dat iedere euro van ons budget uit jouw krappe verkoopmarges komt. Vandaar we dat we onze organisatie lean en mean houden, we zo efficiënt mogelijk werken en voor pitches vriendelijk bedanken. Zo houden we Li Moon betaalbaar. Lees hier meer over onze filosofie.

Werken bij Li Moon

Aan de slag met mooie werken? Kom werken bij Li Moon! We zoeken regelmatig nieuwe collega's. Vind je gewoon al gek genoeg, solliciteer dan met een mail waarin je uitlegt waarom je bij ons wilt werken. Ben je een echte reclamemaker met hoofd en hart dan zorg je dat je opvalt. Met een video-sollicitatie bijvoorbeeld. Of nou ja... verzin maar iets... En doe daar wel je CV bij.

Marketing en communicatie vacatures bij Li Moon

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures van Li Moon die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

17 jun 2020 405 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Li Moon jouw rating
1 2 3 4 5