LEWIS

LEWIS is een snelgroeiend marketingcommunicatiebureau met een internationaal netwerk van 28 kantoren wereldwijd. Onze cultuur wordt gekenmerkt door onze ambitie, waarbij we een resultaat gedreven aanpak combineren met een creatieve insteek. LEWIS heeft in Nederland twee kantoren, in Amsterdam en Eindhoven. Vanuit Amsterdam worden onze B2C klanten bediend en in Eindhoven richten we ons op B2B-bedrijven, van grote technamen zoals Google en Adobe tot bredere zakelijke dienstverleners zoals KPN.

LEWIS

Werken bij LEWIS

Onze mensen maken ons bedrijf. Als je wilt werken in een team van energieke, ambitieuze, internationale, slimme en professionele mensen, dan zit je goed bij LEWIS. We zijn er trots op om te kunnen zeggen dat onze cultuur er één is van passie, enthousiasme, motivatie en plezier. Bij LEWIS combineren we creativiteit met commercialiteit en diepgaande kennis van de sector met doorzettingsvermogen, positiviteit en prestaties. We investeren in onze mensen en hun loopbaan.


(Online) marketing en communicatie vacatures bij LEWIS

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied van LEWIS die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef LEWIS jouw rating
1 2 3 4 5