Levens

Levens Cooking & Baking Systems is al bijna 70 jaar actief in de wereld van grootkeukenapparatuur en bedient hiermee haar diverse klanten in foodservice, retail en de facilitaire branche. Levens werkt daarbij zoals haar klanten werken: efficiënt en met veel enthousiasme.

Levens Cooking & Baking Systems

Over Levens

Levens BV, een Nederlands familiebedrijf, al ruim 70 jaar een begrip in de wereld van “professionele voedselbereiding”. Importeur, groothandel en producent van professionele keukenapparatuur en aanbieder van een full service dienstenpakket. Adviseren & demonstreren, verkopen & verhuren, leveren & installeren, service & onderhoud. Dat is wat we doen en dat is wie we zijn. Betrouwbaar en vakkundig.

Dagelijks zijn we in de weer met 120 collega’s, werkzaam in binnen en buitendienst, vanuit ons hoofdkantoor in Gilze (Nederland) en ons filiaal in Oud-Turnhout (België). Onze focus ligt op de Benelux alwaar we een diversiteit aan klanten bedienen in de retail en foodservice. Om enkele voorbeelden te noemen; Jumbo, Hema, Starbucks, New York Pizza, KFC, Subway, La Cubanita, PSV, Willem II. 

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Levens

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Levens die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Levens jouw rating
1 2 3 4 5