Leprazending

Leprazending is een internationale christelijke organisatie die een professionele aanpak van leprabestrijding combineert met aandacht en liefde voor de individuele patiënt. Wij willen leprapatiënten op alle fronten bijstaan. Leprazending is onderdeel van het wereldwijde netwerk van The Leprosy Mission, dat zo'n 200 projecten ondersteunt in 20 landen in Azië en Afrika.

Leprazending

Over Leprazending

Leprazending is een internationale christelijke organisatie die lepra bestrijdt. In onze strijd vergeten we de individuele patiënt niet, en behandelen hem of haar met aandacht en liefde. Leprapatiënten worden vaak gediscrimineerd en buitengesloten. Wij willen juist deze mensen medisch, sociaal en geestelijk bijstaan. Op die manier dragen we Gods liefde uit.

Als internationale organisatie The Leprosy Mission met 31 partnerlanden, bieden we leprapatiënten een nieuw leven. We bieden medische hulp, geven vakopleidingen, verstrekken microkredieten en investeren in voorlichting en onderzoek. Inmiddels hebben we meer dan 140 jaar ervaring in dit werk.

Leprazending

Met een klein, maar efficiënt team in Nederland – met 8 (parttime) medewerkers en vele vrijwilligers – geven we mensen met lepra nieuwe hoop. Leprazending heeft ruim tweeduizend nationale en internationale veldwerkers en werkt nauw samen met gemeenschappen, kerken, plaatselijke overheden en andere ontwikkelingsorganisaties.

Het werk van Leprazending wordt gedragen door supporters. Zij zijn het hart van ons bestaan. Duizenden Nederlanders strekken zich jaarlijks uit naar leprapatiënten, en steunen ons werk. Samen gaan we de strijd aan tegen lepra, en willen we de ziekte uiteindelijk volkomen uitroeien.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Leprazending

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Leprazending die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

21 mei 2019 538 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Leprazending jouw rating
1 2 3 4 5