Lensli

Lensli ontwikkelt en produceert substraten. Hoogwaardig en altijd met het beste resultaat voor groei. Het is onze passie om onze klanten te helpen zo gezond en efficiënt mogelijk gewassen te telen. We hebben de grondstoffen, de productieprocessen en de expertise om dit mogelijk te maken. En de nodige nieuwsgierigheid.

Vacatures bij Lensli

Over Lensli

Lensli is de samenvoeging van Lentse Potgrond en Slingerland Potgrond; twee vooraanstaande substraat-producenten. We hebben met Lensli een ongeëvenaarde expertise en meer dan 115 jaar ervaring onder één dak gebracht.

Lensli ontwikkelt en produceert substraten voor de professionele tuinbouw. Hoogwaardig, op maat gemaakt en altijd met het beste resultaat.

Voortdurend werken we aan de nieuwste technieken en ontwikkelen we grondstoffen om onze producten te optimaliseren. We leveren aan een breed scala van telers, in binnen- en buitenland.

Het is ons doel om samen met de telers elke dag opnieuw het beste uit de grond te halen, en…

HAVE FUN GROWING

Vacatures bij Lensli

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Lensli

Bekijk hieronder de (online) marketing en/of communicatie vacatures en stages bij Lensli die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan hieronder vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

23 sep 2020 468 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Lensli jouw rating
1 2 3 4 5