Lelystad Airport

N.V. Luchthaven Lelystad is de exploitant van Lelystad Airport en is een volledige dochteronderneming van Schiphol Group. N.V. Luchthaven Lelystad handelt onder de naam Lelystad Airport. Lelystad Airport telt op dit moment 24 werknemers. Op het gehele luchthaventerrein werken circa 300 personen.

Lelystad Airport

Over Lelystad Airport

Lelystad Airport stelt gronden ter beschikking aan bedrijven om hier hun activiteiten te kunnen uitvoeren. Zij zorgt er voor dat vliegtuigen kunnen starten en landen op deze luchthaven. Vanuit de verkeerstoren wordt informatie gegeven aan de vliegtuigen. Hier worden alle vliegtuigbewegingen geregistreerd om zo de landingsgelden te kunnen berekenen en te bepalen of de luchthaven binnen de haar toegewezen geluidsgrenzen blijft.

Daarnaast heeft Lelystad Airport ook de gronden van het zweefvliegterrein in Biddinghuizen in haar bezit.

Vanaf 2020 zal Lelystad Airport (Schiphol Group) uitgroeien tot hét vakantievliegveld van Nederland. Belangrijke pijlers van de vernieuwde luchthaven zijn goede bereikbaarheid, regionale werkgelegenheid en aandacht voor haar directe omgeving door middel van maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie en proactieve regionale samenwerking. De Lelystad Airport organisatie maakt een belangrijke transformatie door van een recreatie luchthaven naar een luchthaven met commerciële passagiersvluchten.

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij Lelystad Airport

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Lelystad Aiport die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

23 mei 2019 643 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Lelystad Airport jouw rating
1 2 3 4 5