LegionellaDossier

LegionellaDossier is een startup op het gebied van software voor legionellapreventie. Wij zijn 3 jaar geleden gestart om de preventie en controle van legionella eenvoudiger te maken voor zowel adviseurs als instellingen. Wij maken de beste software uit de branche en groeien daarom snel.

LegionellaDossier

Werken bij LegionellaDossier

We werken in een jong en hecht bedrijf (11 collega's) met alleen maar gemotiveerde medewerkers! Je krijgt veel vrijheid – zowel in het inrichten van je werktijden, als in eigen initiatief- maar ook veel uitdaging: je bouwt mee aan de next-big-thing in deze branche (ons marktaandeel is al 30%). Wil jij deel uitmaken van deze snelgroeiende startup, neem dan snel een kijkje bij de onderstaande vacatures.

(Online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij LegionellaDossier

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij LegionellaDossier die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef LegionellaDossier jouw rating
1 2 3 4 5