Leaped

Leaped helpt jou online sprongen maken. Leaped biedt online marketeers aan. We leiden talent op in o.a. SEA, Social Advertising, SEO en Google Analytics met onze opleidingen en omscholingstrajecten.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Leaped vanuit heel Nederland

Over Leaped

Wij geloven dat uitzonderlijk talent alleen in de juiste context kan floreren. We weten ook dat het vinden en binden van daadkrachtig talent in een constant veranderende wereld niet gemakkelijk is. Daarom ontwikkelden wij een sterk concept waarbij wij analytische starters vinden en binnen de context van bedrijven ontwikkelen om succesvol te zijn in de digitale wereld.

Waar ga je werken?

Leaped werkt samen met vele verschillende bedrijven. Van groot tot klein, van B2B tot B2C en van bureaus tot corporates. Elk bedrijf is anders en biedt andere groeimogelijkheden. We streven er altijd naar om jou te koppelen aan een bedrijf dat past bij jou en jouw ambities. Hieronder vind je een kleine greep uit de bedrijven waarmee we samenwerken.

(online) Marketing en communicatie vacatures bij Leaped

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Leaped die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

14 jan 2022 287 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Leaped jouw rating
1 2 3 4 5