Lansigt accountants en belastingadviseurs

Als accountantskantoor willen we, samen met onze klanten, de middelmaat ontstijgen en het traditionele denken doorbreken. Ondernemers grenzen laten verleggen en het beste uit zichzelf laten halen. De cruciale vraag die hem zal uitdagen zijn toekomstbeeld scherp te krijgen is dan ook: Hoe ver wil je komen?

Lansigt accountants en belastingadviseurs

Durf jij het avontuur bij Lansigt aan?

Heb jij ook genoeg van dat Hollandse gepolder? En het kleuren binnen de lijntjes? Zoek je juist de uitdaging? Heel goed, wij ook! Het brengt ons namelijk verder en dat is wat we willen. Bij Lansigt zien we de dingen anders. Wij zien de ondernemer. De uitdagingen. De risico’s én de ruimte. Wij willen ondernemers aanzetten hun uitdaging te realiseren. Op een verantwoorde manier. Met de kennis van nu, maar nieuwsgierig naar morgen. De blik gericht op die ene stip aan de horizon en niet bang om ongebaande paden te verkennen.

Over Lansigt

Lansigt is een betrouwbare werkgever met 150 enthousiaste medewerkers verdeeld over drie vestigingen. We hebben de nodige ervaring in verschillende vakgebieden. Daardoor hebben we onze klanten de afgelopen 70 jaar écht verder kunnen helpen en dit willen we in de volle breedte blijven doen. Ons kantoor is toegankelijk en professioneel en kent een informele sfeer. Een goede werk-privébalans vinden we heel belangrijk. Net als de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen. Onderzoek samen met ons waar je krachten liggen en ontwikkel die verder. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je over tien jaar nog steeds met veel plezier naar je werk gaat. 

Wie zoeken wij?

Bij Lansigt zoeken we bevlogen professionals die ongebaande paden durven te verkennen. En de middenmoot durven te ontstijgen. Met een flinke dosis lef, een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en een kritische blik als dat nodig is. Laten we elkaar inspireren en stimuleren, net als we bij onze ondernemers doen. Laat ons je helpen je ambities zichtbaar én waar te maken. Durf jij het avontuur aan?

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Lansigt

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Lansigt die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

02 aug 2019 419 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Lansigt accountants en belastingadviseurs jouw rating
1 2 3 4 5