Label A

We creëren innovatieve technische oplossingen en richten complexe digitale ecosystemen in. Oplossingen en systemen die organisaties succesvoller maken en levens van eindgebruikers vergemakkelijken.

Label A

Samen creëren we digitale impact

Digital impact. Noem het ons vertrekpunt en meetlat tegelijkertijd. In alles wat we doen en in elk traject willen we vanaf de eerste seconde van toegevoegde waarde zijn. Dat betekent dat we kritisch met je meedenken en in een vroeg stadium de juiste vragen stellen. We kijken naar jouw belang en dat van je eindgebruiker. Samen met onze ervaren en multidisciplinaire teams creëren we zo digitale impact en vergroten we de levensvatbaarheid van jouw digitale product.

Naar de digitale top

De afgelopen jaren hebben we fantastische projecten gedaan en mooie digitale producten opgeleverd. In tien jaar tijd hebben we flinke sprongen gemaakt. Tof, niets minder dan we van onszelf vroegen. We willen de beste worden, minimaal tot de top-10 behoren in wat we doen. Daar doen we alles voor, toen en vandaag.

Label A

The A-Team

60 developers en designers

Wij zijn 60 developers en designers, verdeeld over onze twee kantoren in Amsterdam en Rotterdam. We zijn een behoorlijk gemixt gezelschap met de meest uiteenlopende hobby’s. En dat is top. Het is de diversiteit die ons als bedrijf uniek maakt. Bij Label A mag iedereen zichzelf zijn en zijn we altijd benieuwd naar de persoon achter de developer of designer.

We maken veel lol met zijn allen, leren van elkaar en helpen elkaar als het nodig is. In je eentje 4 uur overwerken vinden we suf als we met zijn 4en de klus binnen werktijd kunnen klaren. Iedereen is hier onderdeel van de Label A familie en daar hoor jij bij.

Onze cultuur

Als developer bij Label A is geen dag hetzelfde. Super cliché, absoluut, maar wel ongelooflijk waar. Je blijft niet op je luie stoel zitten en komt regelmatig over de vloer bij klanten. Daar worden we blij van. Daarbij werken onze twee kantoren in 020 en 010 super close samen, waardoor je in beide vaak aanwezig zult zijn.

Teamwork vinden we erg belangrijk. Bij Label A bepaal jij met je team wat jullie doen en hoe jullie te werk gaan: jullie zijn immers de experts. We doen dus niet aan verantwoordelijkheden afleggen aan een non-technisch management, wel zo fijn.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Label A

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Label A die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Label A jouw rating
1 2 3 4 5