La Plume Media

La Plume Media is een creatief communicatiebureau in Haarlem. La Plume Media verzorgt teksten voor verschillende (grote) bedrijven, coördineert diverse magazines en produceert bedrijfsfilms, webcasts en videoregistraties.

La Plume Media

Over La Plume Media

Heeft u behoefte aan advies over communicatiestrategieën of wilt u ontzorgd worden bij de coördinatie van een communicatietraject? Dan bent u bij La Plume Media aan het juiste adres: een fullservice communicatiebureau dat content creëert in de breedste zin van het woord.

Klakkeloos content leveren? Niet onze stijl. La Plume Media denkt mee en geeft advies waar nodig. Het resultaat? IJzersterke content die jouw doelgroep in beweging brengt. Van een effectieve bedrijfsfilm of strakke registratie tot inhoudelijke artikelen en heldere webteksten.

Ook voor coördinatie draaien wij onze hand niet om. Sterker nog: regelen, plannen en deadlines bewaken is onze tweede natuur. Zo maken we bijvoorbeeld met veel plezier de personeelsbladen van Intertoys, interviewen, schrijven, fotograferen we er op los voor het magazine MDL-Life van stichting DON en produceren we video's voor Lucia Marthas en Kinderen voor Kinderen.

Marketing en communicatie vacatures bij La Plume Media

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij La Plume Media die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij La Plume Media door je aan te melden op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten .

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef La Plume Media jouw rating
1 2 3 4 5