La Plume Media

Bij communicatiebureau La Plume Media, opgericht in 2008, ben je aan het juiste adres voor alle denkbare soorten interne communicatie: reguliere interne communicatie, verandercommunicatie, crisiscommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast biedt La Plume specifieke doelgroepgerichte marketingcommunicatie.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij La Plume Media in Haarlem

Over La Plume Media

La Plume Media is gespecialiseerd in interne communicatie. Daarbij staat één ding centraal: verbinding. Verbinding van medewerkers met het bedrijf waarvoor ze werken, met het merk waarvoor ze zich inzetten, en met elkaar. Met vijftien jaar ervaring weet La Plume Media als geen ander: verbinden gaat verder dan alleen informeren. Want, een betrokken medewerker weet niet alleen wat er speelt, maar is ook gemotiveerd om bij te dragen, én is enthousiast over zijn werk. La Plume Media helpt bedrijven verbinden. Op alle niveaus. Binnen alle lagen. Met alle middelen.

Kennis en kwaliteit

La Plume Media is een van de weinige bureaus in Nederland met een specialisme op interne communicatie. En, we zijn hierin al vijftien jaar actief! Klanten kunnen dus rekenen op weloverwogen advies, ruimschoots ervaring in de uitvoering, en volop best practices.

Betrouwbaar en snel

La Plume Media heeft alles in huis: van advies tot productie. Dat maakt dat  (gevoelige) opdrachten in vertrouwen bij het team kunnen worden neergelegd. En, omdat we alle disciplines onder één dak hebben, schakelt La Plume Media snel en zit 'praktisch vooruitdenken' in het bloed.PersoonlijkLa Plume Media staat voor verbinding. In het werk, maar ook in het contact. Klanten kunnen dan ook rekenen op persoonlijk contact en maatwerk voor hun bedrijf.

Vijfsterren-service

Of een klant nu met La Plume Media in zee gaat voor een volledig communicatietraject, of een losse communicatie-uiting; team La Plume denkt mee, ontzorgt en adviseert – gevraagd en ongevraagd.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij La Plume Media in Haarlem

Werken bij La Plume Media

Bij La Plume Media werken ervaren professionals met uiteenlopende specialismen, die graag van elkaar leren en altijd voor elkaar klaarstaan. Eerlijke, verbindende communicatie staat daarin centraal. Daarbij is er volop ruimte voor gezelligheid. Zo lunchen we elke dag samen, organiseren we teamuitjes en -etentjes en vieren we jaarlijks SinterPlume.

Het kantoor van La Plume Media is gevestigd in het meest duurzame pand van Haarlem – een bewuste keuze. We gaan voor een fijne werkomgeving, met veel groen, goede koffie en ruimte voor informeel contact. Daarbij hoort ook een speelse kantoorhond!

Marketing en communicatie vacatures bij La Plume Media

Hieronder vind je de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij La Plume Media die op dit moment aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Blijf dan op de hoogte van nieuwe uitdagingen bij La Plume Media door je aan te melden op de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten .

14 feb 2019 1145 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef La Plume Media jouw rating
1 2 3 4 5