La Place

Als je van natuurlijk houdt, hou je van La Place. Jaarlijks genieten miljoenen gasten van alles wat we vers bereiden. Natuurlijk, dagvers, huisgemaakt en daardoor heerlijk. Smaak staat bij La Place op de eerste plaats. Die moet in al onze gerechten en producten het beste zijn. Om dat te bereiken, werken we met verse, eerlijke en pure grondstoffen. Het liefst uit de regio en waar het kan biologisch.

La Place

Over La Place

La Place werd in 1987 opgericht. In die tijd was het een revolutionaire formule. Een ‘marktrestaurant’ waar verse sappen, salades en versgebakken brood gepresenteerd werden op een plein, waar iedereen naar hartenlust zijn eigen menu kon samenstellen. Waar je als gast kon zien dat het eten vers gemaakt werd. Nu, 30 jaar later, is dit nog steeds onze kracht! Ook vandaag staat La Place voor natuurlijke, verse en huisgemaakte producten. Wij willen goed eten voor iedereen bereikbaar maken. Elke dag werken duizenden medewerkers er aan om gasten een heerlijke beleving te geven. Doe je met ons mee?

La Place groeit. La Place is continue in ontwikkeling en is altijd op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden, in en buiten Nederland. Naast vestigingen in Nederland en Duitsland is La Place ook te vinden in Indonesië (Bali), Verenigd Koninkrijk (Londen) en in de Verenigde Staten (New York en San Francisco).

Werken bij...

Werken bij Jumbo of La Place is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees.

We vragen veel van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Goede initiatieven worden beloond, jouw zelfstandigheid wordt gewaardeerd en je kunt het verschil maken in de markt. Daarnaast zijn wij ambitieus en groeien hard. Hierdoor ontstaan er elke dag weer nieuwe kansen die jij kunt grijpen. Want.Jumbo en La Place), daar gebeurt het!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij La Place

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij La Place die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef La Place jouw rating
1 2 3 4 5