La Caza Benissa

La Caza verhuurt luxe, ruime, comfortabele vakantiehuizen aan de Spaanse Costa Blanca. Wij staan voor kwaliteit en klasse, daarom behoren onze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantie accommodaties aan de Costa Blanca.

La Caza Benissa

Over La Caza

Het team van La Caza werkt inmiddels al weer tien jaar met plezier aan het professioneel verhuren van woningen aan de Costa Blanca. Dat klinkt misschien niet zo sexy, maar dat is waar huiseigenaren ons al meer dan
10 jaar voor inschakelen.

La Caza bestaat uit een team van boosters. Wij willen knallen voor onze klanten. Bij La Caza gaan we voor de adrenaline en de euforie. De chemie begint bij de eigenaar aan tafel. We krijgen een warm gevoel van hun verhaal. Daarna alle service leveren voor het succesvol verhuren. En wij? Wij genieten van deze Exposé.

La Caza! Het is onze naam, maar ook de aard van het beestje. Harde werkers en jagers van de koude grond. Wij weten van aanpakken en jagen continu succes en optimale service voor onze huiseigenaren na. De belangrijkste werkzaamheden van La Caza zijn ter plaatse, het verlenen van alle diensten met betrekking tot de verhuur zoals: ontvangst van de gasten, rondleiding in de woning en uitleg van apparatuur, 24-7 full-service bij calamiteiten of storingen, verzorging van bed en bad linnen, eindinspectie en eindschoonmaak en de volledige administratie en financiële afwikkeling.

Flexibiliteit, korte lijnen, creatief, verrassend en een topservice zijn kenmerkend voor La Caza. Dat doen we op z'n Spaans-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij La Caza

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij La Caza? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef La Caza Benissa jouw rating
1 2 3 4 5