KWS

Verbinding. Dat is onze missie en ambitie. KWS verbindt letterlijk en figuurlijk. Dagelijks werken onze gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland en het op duurzame en veilige wijze samen brengen van mensen, bedrijven, overheden en andere stakeholders.

Bedrijfspagina KWS

Over KWS

Wegen en openbare ruimten. Over land en water. Boven en onder de grond. Koninklijke VolkerWessels onderneming KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert infrastructuur. Met acht vestigingen en diverse dochterbedrijven, deelnemingen en eigen materieel biedt KWS een waaier aan disciplines, dichtbij de klant. Van advies tot asfaltproductie. Van specialismes als grondverzet, rioleringen en waterbouw tot kleinschalig werk voor gemeenten en particulieren. Ook werkt KWS als marktleider in de wegenbouw en de productie van asfalt aan omvangrijke multidisciplinaire projecten om de complete infrastructuur te realiseren. Duurzame innovaties als PlasticRoad, het HERA-system voor gerecycled asfalt en de ecologische waterzuivering Biomakerij komen uit de koker van KWS.

Werken bij KWS

Het beste van twee werelden. Bij KWS profiteer je enerzijds van de slagkracht en reikwijdte van het hele bedrijf en ons moederconcern VolkerWessels. Tegelijkertijd voelt elke lokale vestiging of dochterbedrijf als een klein bedrijf, waar iedereen elkaar kent en verantwoordelijkheden en ondernemerschap laag in de organisatie liggen. In welke regio je ook actief bent, de mentaliteit is overal hetzelfde: bij KWS werk je hands-on!

(Online) marketing en communicatie vacatures bij KWS

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij KWS die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures vermeld staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef KWS jouw rating
1 2 3 4 5