KwikFit

In 1971 werd KwikFit in Groot-Britannië opgericht door de Schot Tom Farmer. In 1981 opende de eerste KwikFit vestiging in Nederland. KwikFit legde zich volledig toe op de vervanging van banden, uitlaten, schokdempers, accu’s en remmen, waardoor deze onderdelen veel sneller en goedkoper konden worden gemonteerd dan bij andere garages. Uniek was en is hierbij de “klaar terwijl u wacht” slogan waardoor mensen ook zonder afspraak geholpen werden en worden!

KwikFit

Over KwikFit

Dertig jaar na de oprichting is KwikFit uitgegroeid tot de grootste autoserviceketen van Europa. In Nederland telt KwikFit al meer dan 180 vestigingen en dit aantal neemt nog steeds toe. Ons Centraal Kantoor is gevestigd in Harderwijk. 

Waar KwikFit zich in het verleden toelegde op banden, uitlaten, schokdempers, accu’s en remmen, is onze dienstverlening inmiddels al een aantal jaar uitgebreid met grote onderhoudsbeurten, airco- en glasservice.

KwikFit als werkgever

Bij KwikFit werken in Nederland ruim 1.300 medewerkers gezamenlijk aan hetzelfde doel: 100% klanttevredenheid. 

KwikFit vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich continu verder kunnen ontwikkelen. Leergierigheid is een kenmerk van onze cultuur. Daarom besteden we veel aandacht aan trainingen en opleidingen en stimuleren we zowel technische als commerciële ontwikkeling. We bieden volop trainingen en workshops aan in onze eigen KwikFit Academy in Harderwijk.

Marketing en communicatie vacatures bij KwikFit

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures bij KwikFit die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Zijn er momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures en stages bij KwikFit in Harderwijk!

 

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Nick hendriks

Beste kwikfit Ik heb 33 weken stage. Gelopen Op de vesteging Zevenaar dat beviel me heel goed ben opzoek naar een bbl plek voor 2 jaar lang voor automotive niveau 2 van het graafschap college in doetinchem helaas staan jullie niet bij de vacatures wil

Geef KwikFit jouw rating
1 2 3 4 5