Kunst centrum Haarlem

Kunst centrum Haarlem is een galerie, kunstuitleen en winkel voor de verkoop van kunst en design in het centrum van Haarlem. We zoeken en vinden aansluiting bij het culturele leven in Haarlem en dragen bij aan de profilering van de stad.

Kunst centrum Haarlem

Over Kunst centrum Haarlem

Kunst centrum Haarlem is in maart 1971 geopend als Stichting Beeldende Kunst Kennemerland. Oprichtster Jannie Sipkes startte de kunstuitleen vanuit het idealistisch oogpunt om beeldende kunst bij de mensen thuis te brengen én kunstenaars te ondersteunen. Het bleek het een gouden formule te zijn. Het doel, kunst voor een betaalbare prijs bij de mensen thuis brengen, is al die jaren onveranderd gebleven.

Kunst centrum Haarlem is een galerie, kunstuitleen en winkel voor de verkoop van kunst en design in het centrum van Haarlem. Iedere 8 weken is er een nieuwe verkooptentoonstelling, iedere maand een presentatie in Het kleinste museum van Haarlem en ieder kwartaal staat er een designer of ontwerper centraal. We zoeken en vinden aansluiting bij het culturele leven in Haarlem en dragen bij aan de profilering van de stad.

Online marketing en communicatie vacatures bij Kunst centrum Haarlem

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Kunst centrum Haarlem die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief. Ben jij als eerste op de hoogte!

24 dec 2019 463 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Kunst centrum Haarlem jouw rating
1 2 3 4 5