KUBUS

KUBUS biedt BIM voor Design en Build en is in de Benelux exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Gold Partner van Solibri. KUBUS is promotor van open standaarden. Daarnaast ontwikkelt KUBUS add-ons voor BIM software en softwareproducten in eigen beheer.

KUBUS

Over KUBUS

KUBUS is opgericht in 1992 en heeft momenteel ruim 50 medewerkers, voornamelijk werkzaam op het hoofdkantoor in Eindhoven maar ook op de vestigingen in Amsterdam, Hasselt en Belgrado. Een consistente groei maakt het mogelijk steeds meer te investeren in ontwikkeling van eigen (cloud-based) oplossingen, waarmee een internationale reputatie en klantenkring wordt opgebouwd.

Onze unieke positie als distributeur van diverse open BIM oplossingen in combinatie met een creatief team van ontwikkelaars en productspecialisten, maakt het mogelijk dat we ons weten te positioneren als verbindende schakel tussen de BIM oplossingen van wereldspelers.

Marketing en communicatie vacatures bij KUBUS

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij KUBUS die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.  

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef KUBUS jouw rating
1 2 3 4 5