KUBUS

KUBUS biedt BIM-oplossingen voor innovators. Met ons belangrijkste product BIMcollab zijn we wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement. Daarnaast zijn wij exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Solibri Inc. in de Benelux en ontwikkelden we Nederlands’ meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx.

KUBUS

Over KUBUS

KUBUS is in 1992 opgericht door huidig algemeen directeur ir. Erik Pijnenburg. Als bouwinformaticus met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen, implementeren en ondersteunen van bouwsoftware, geeft hij leiding aan het bedrijf. KUBUS is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers van BIM in de Benelux en maakt internationaal naam met het BIMcollab-ecosysteem voor issuemanagement en model validatie.

Bij KUBUS staat duurzaamheid op de eerste plaats. Zo is het hoofdkantoor bijvoorbeeld vrijwel energieneutraal en compenseert KUBUS alle CO2-uitstoot door nieuwe bomen te planten in samenwerking met Trees4All, waar we bospartner van zijn.

KUBUS is voorstander van circulair bouwen. BIM processen met onze software dragen bij aan een verantwoorde toepassing van onze spaarzame grondstoffen. Het biedt de mogelijkheid om op materiaalniveau classificaties en eigenschappen toe te kennen. Hoe meer data er kan worden toegekend aan bouwmaterialen, hoe waardevoller deze materialen blijven gedurende de gehele levenscyclus van een bouwwerk, van ontwerp tot afbraak. Om dit verder te onderstrepen is KUBUS een van de eerste Kennedy's van MADASTER die door het documenteren, registreren en archiveren van materialen in gebouwen hergebruik eenvoudiger maken. We stimuleren slim ontwerpen voor eliminatie van afval. BIM biedt daarvoor de ideale basis.

Werken bij KUBUS

Bij KUBUS/BIMcollab bieden we uitdagende posities die je helpen om je ambities waar te maken. Wij behoren bij de top 3 BIM leveranciers in de Benelux en breken internationaal door met BIMcollab. Onze innovatieve software kent marktleidende posities bij bouwbedrijven en architectenbureuas in de Benelux én wereldwijd.

Onze ruim 75 medewerkers zijn voornamelijk werkzaam op het hoofdkantoor in Eindhoven maar ook op vestigingen in Amsterdam, Hasselt en Belgrado. De continu hoge investeringen in innovatie van de eigen (cloud-based) oplossingen onderstrepen de groeiambitie en zorgen voor een dynamische, internationale werkomgeving. Onze unieke positie als distributeur van diverse openBIM oplossingen in de Benelux, in combinatie met een creatief team van ontwikkelaars en productspecialisten, zorgt voor een solidie basis en een hoog kennisniveau van BIM processen, die het mogelijk maken internationaal naam te maken tussen de BIM oplossingen van gevestigde wereldspelers.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij KUBUS

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij KUBUS die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.  

14 sep 2018 1216 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef KUBUS jouw rating
1 2 3 4 5