Krajicek Foundation

De Krajicek Foundation stelt kinderen in aandachtswijken in staat om dicht bij huis onder deskundige begeleiding met elkaar te sporten en spelen.

Krajicek Foundation

Over Krajicek Foundation

Veilig buiten spelen en elkaar ontmoeten dicht bij huis? Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar niet voor kinderen in aandachtswijken. Dat ontdekt Richard Krajicek als hij in 1996 Wimbledon wint en hen een tennisclinic geeft. Geraakt door hun plezier krijgt hij het idee om meer voor die kinderen te doen. Zijn droom? Kinderen in aandachtswijken in staat stellen om dicht bij huis met elkaar te spelen en te sporten.

Dankzij de deskundige en intensieve begeleiding op de Krajicek Playgrounds krijgen deze kinderen de kans zich in een veilige omgeving op een positieve manier te ontwikkelen. Zo zijn zij een inspiratiebron voor andere kinderen in de buurt. Over het hele land verspreid zijn er 116 actieve Krajicek Playgrounds waar dagelijks meer dan 4250 kinderen samen spelen en sporten.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Krajicek Foundation

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Krajicek Foundation die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures en stages.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Krajicek Foundation jouw rating
1 2 3 4 5