KplusV

KplusV is een pragmatisch adviesbureau met kantoren in Arnhem en Amsterdam. Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.

KplusV

Over KplusV

Wij richten ons op een aantal belangrijke thema's in de samenleving: Ondernemen, innoveren en groeien; Financieren; Duurzame economie en leefomgeving; Ecosystemen en publiek-private samenwerking; Sociale economie; Transformatie publieke organisaties.We doen veel met - en voor- ondernemers, investeerders en publieke organisaties. Gemene deler? Nog slimmer, ondernemender en innovatiever aan de slag.

Wie we zijn
Wie betrokken is, wordt betrokken. Dat zien we bij KplusV elke dag. Opdrachtgevers en initiators weten ons te vinden. Voor gedegen adviezen. Voor onze kennis van zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Voor onze ervaring met innovatieve projecten. En voor onze ondernemersmentaliteit. Vaak nemen we zelf het initiatief om partijen bij elkaar te brengen. Want we houden van aanjagen en van resultaat.

Wat we doen
We verbinden mensen en mogelijkheden. Daar zijn we goed in. We laten publieke organisaties en bedrijven excelleren, zodat ze het beste uit zichzelf en elkaar halen. Verbinden als middel, niet als doel. Met als gevolg slimme oplossingen die betekenisvol zijn voor maatschappij en opdrachtgevers. Je vindt ons overal waar mogelijkheden en ambities bij elkaar komen. Bij de publieke sector die voor maatschappelijke uitdagingen staat. Bij ondernemingen met strategische en operationele vraagstukken. Bij organisaties in transitie.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij KplusV

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij KplusV die op dit moment aangemeld zijn. Staan er vandaag geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef KplusV jouw rating
1 2 3 4 5