Koninklijke Talens

Royal Talens is fabrikant van kunstenaarsverf en leverancier van een breed assortiment creatieve materialen. Opgericht in 1899 en nu een toonaangevende speler in de mondiale fine art markt met bekende merken als Bruynzeel, Sakura, Talens, Ecoline, Amsterdam, Rembrandt, Cobra en Van Gogh.

Koninklijke Talens

Over Royal Talens

Creatieve expressie om te delen

Royal Talens inspireert. Al meer dan 100 jaar stimuleren wij wereldwijd creatieve expressie. Door kwalitatief hoogstaande merken en producten te ontwikkelen die mensen aanzetten tot schilderen en tekenen. De mondiale bekendheid van onze merken en ruime kennis van de markten en behoeften wenden we aan om kunstschilders en hobbyisten wereldwijd te faciliteren en te ondersteunen in de vervaardiging van nieuw werk.

Royal Talens’ innovatieve karakter stimuleert ons om te blijven vernieuwen. We moedigen creatieve hobbyisten en professionals waar ter wereld aan om grenzen te verleggen en zichzelf te ’herontdekken’. Creatieve expressie is in onze optiek een groot goed; een passie om te delen en verder door te ontwikkelen.

Werken bij Royal Talens

Met vakmanschap, ondernemerschap en grote toewijding ontwikkelen, produceren en verkopen wij in Apeldoorn meer dan 6000 verschillende artikelen voor kunstenaars, vormgevers, grafici, creatieve hobbyisten, kinderen en het onderwijs. Royal Talens exporteert vanuit distributiecentra in Apeldoorn en Bergen op Zoom naar 100 landen en heeft eigen vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Polen, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika, China en Japan. Royal Talens is een zelfstandige dochteronderneming van de Japanse Sakura Color Products Corporation.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Royal Talens

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en/of de communicatie vacatures en stages bij Koninklijke Talens / Royal Talens. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Koninklijke Talens jouw rating
1 2 3 4 5