Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

De Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is dé landelijke branche- en beroepsorganisatie van verloskundigen en heeft ruim 3.700 leden.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij KNOV in Utrecht

Over de KNOV

De Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is de Nederlandse beroepsorganisatie van en voor verloskundigen. KNOV streeft - net als de verloskundige naar de beste zorg voor de (aanstaande) zwangere, haar partner en (ongeboren) kind vanuit een visie die een natuurlijk verloop van de zwangerschap en geboorte ondersteunt. Dat doen we door verloskundigen te ondersteunen, te verbinden en hun belangen te behartigen.

De Nederlandse geboortezorg behoort aantoonbaar tot de meest toegankelijke, doelmatige en kwalitatief beste zorg ter wereld. Het levert de best mogelijke start voor elke moeder en ieder kind en is daardoor de basis voor een gezond leven. De verloskundige speelt hierin een cruciale rol.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij de KNOV

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij de KNOV die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

12 jan 2022 191 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen jouw rating
1 2 3 4 5