Konincks Retail B.V.

Konincks combineert puur ondernemerschap met succesvolle franchiseformules en uitdagende vastgoedprojecten. Met plezier, bezieling en oprechte betrokkenheid zetten de ondernemers en medewerkers van Konincks zich in voor de ultieme klantervaring in hun eigen supermarkten en sportclubs.

online marketing en communicatie vacatures bij Konincks Retail in Utrecht

Over Konincks Retail

De missie van Konincks is het exploiteren van zelfstandige (franchise) bedrijven die duurzaam zijn in elke zin van het woord. Hiermee willen we een voorbeeld en inspirator zijn voor zoveel mogelijk klanten, medewerkers in een zo groot mogelijke omgeving. Op dit moment hebben we twee Albert Heijn filialen, twee Anytime Fitness clubs, één 'Jouw Marktkraam' en enkele vastgoedprojecten. Op 1 juli opent onze horecagelegenheid 'LEFT'.

Met plezier, bezieling en oprechte betrokkenheid zetten we ons met onze medewerkers voor de beste, verrassend persoonlijk klantervaring in onze bedrijven. Niet alleen voor onze klanten/leden maar ook voor onze medewerkers. We streven naar een zo hoog mogelijke medewerker tevredenheid, waarbij persoonlijke groei van groot belang is. We werken met resultaatverantwoordelijke teams en hebben een platte organisatie. De teams en medewerkers krijgen de ruimte om hun doelen te realiseren op hun manier. Onze medewerkers pakken hun verantwoordelijkheid.

Ons motto ten aanzien van maatschappelijk ondernemen is "verbeter de wereld, begin bij jezelf en om de hoek". We proberen echt een bijdrage te leveren aan de buurt.

Online marketing en communicatie vacatures bij Konincks Retail

Bekijk hieronder de online marketing vacatures en communicatie vacatures en stages van Konincks Retail uit Utrecht die momenteel aangemeld staan zijn. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief

04 jun 2021 320 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Konincks Retail B.V. jouw rating
1 2 3 4 5