Kogros

Kogros is specialist op gebied van keramisch tegeldesign en dé retail groothandel met de meest exclusieve producten, vooruitstrevende merken en innovatieve productietechnieken van dit moment.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Kogros in Numansdorp

Over Kogros

De Kogros Groep is een merk en product gedreven organisatie waarbij de passie voor het product een voorname rol speelt. De Kogros Groep is actief op het gebied van interieur, fashion en sport en doet dit via verschillende kanalen.

Ten aanzien van interieur bedienen wij showroomhoudende retailers, leveren we aan grootschalige projecten en adviseren we architecten, waarbij het product keramiek centraal staat.

Op het gebied van mode en sport zijn onze producten te vinden in retail, bij sportverenigingen en de consument. Dit doen wij middels een aantal bedrijven waarbij elk bedrijf haar eigen concept, doelgroep en werkwijze heeft. Ook hier hebben wij tevens onze eigen merken zoals onder andere HTS74 en Magic Marine.

Voor de komende jaren zullen wij een goede en stabiele groei door gaan maken en daarom zijn wij op zoek naar een Marketing Specialist.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Kogros

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Kogros die momenteel aangemeld zijn op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan voor de wekelijkse LinkedIn nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

10 mei 2022 133 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Kogros jouw rating
1 2 3 4 5