KNVB

Voetbal is volkssport nummer één. De KNVB is met ruim 1,2 miljoen leden de grootste sportbond van Nederland. Wekelijks organiseert de voetbalbond, samen met bijna 3.200 verenigingen, ongeveer 33.000 wedstrijden. Op velden en in zalen nemen mannen, vrouwen, jongens en meisjes het daarbij tegen elkaar op met een sportieve en sociale doelstelling.

KNVB

Voetbal om van te houden

Voetbal om van te houden; dat is waar we ons voor inzetten. En dat we samen met clubs, officials, coaches, spelers, publiek, partners en sponsors écht willen realiseren. Elke dag opnieuw.

Waarom voetbal om van te houden? 

De KNVB ziet het als taak om het voetbal aantrekkelijk, toegankelijk en plezierig te maken (en te houden) voor zo veel mogelijk mensen. Er gaat veel goed in het voetbal. Honderdduizenden voetballiefhebbers genieten wekelijks van het spel. Maar er zijn ook een heleboel dingen die beter kunnen. Negatieve trends van bijvoorbeeld agressie en geweld willen we graag keren, samen met alle betrokkenen. Voetbal is volkssport nummer één en moet dat ook blijven.

Wat is voetbal om van te houden?

Voetbal om van te houden is voetbal dat mensen trots maakt. Trots op de eigen prestaties, maar ook op die van elkaar. Trots op ons unieke Nederlandse voetballandschap. Met clubs die midden in de samenleving staan, in verbinding met hun omgeving. Voetbal dat zich internationaal onderscheidt, door een vernieuwende kijk op het spel, en door supporters die van elke wedstrijd een feestje maken.

Voetbal dat inspireert, motiveert en activeert, dat is onze ambitie

Voetbal dat zijn maatschappelijke rol pakt, door mensen aan te sporen het beste uit zichzelf en anderen te halen. Dat mensen betrekt en verbindt, en hen de kennis en mogelijkheden biedt om vooruit te komen. Voetbal dat inspireert, motiveert en activeert, en met passie bouwt aan een mooie toekomst voor de sport, de voetballers en alle voetballiefhebbers. Voetbal om van te houden dus. Dat is de ambitie die we met zoveel mogelijk mensen willen delen en waar we samen aan willen werken.

Wat wil de KNVB daarmee bereiken?

Voetbal waar mensen zich verbonden mee kunnen voelen, of ze de sport nu actief beoefenen of niet. Onze missie is: Mensen verenigen om van voetbal te genieten, een leven lang. Voor elkaar, voor het spel, voor de toekomst. Voetbal om van te houden.

Marketing en communicatie vacatures bij de KNVB

Ben jij benieuwd naar (online) marketing of communicatie vacatures en stages bij de KNVB? Hieronder zie je alle vacatures die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe marketing & communicatie vacatures bij de KNVB!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef KNVB jouw rating
1 2 3 4 5